search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

Ιερέας σε αγιασμό σε σχολείο στην Κοζάνη: «O κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό»

16.09.2020 12:23
Ιερέας σε αγιασμό σε σχολείο στην Κοζάνη: «O κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό» - Media

 

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσα, το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους, γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και γονείς στο kozanimedia.gr, ο ιερέας επέπληξε και εκπαιδευτικό, ο οποίος τόλμησε να κρατήσει τη μάσκα του, όταν ο πρώτος πήγε να τον «αγιάσει» με τον ιερέα να λέει πως «ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό»!

Το ίδιο είπε, μάλιστα, και στους μαθητές, ζητώντας τους να «μη φοβούνται» και να βγάλουν τις μάσκες.

Όπως αναφέρουν γονείς μαθητών στο Kozanimedia, ο ιερέας κάλεσε τους μαθητές «να προσκυνήσουν το σταυρό», αδιαφορώντας για τον κίνδυνο του κορονοϊού με την πλειοψηφία γονέων και εκπαιδευτικών να μην αντιδρούν.

Σύμφωνα με κατοίκους της Καρυδίτσας που μίλησαν στο Kozanimedia, ο ιερέας είναι εδώ και καιρό από τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας», κάτι που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15