28/11/2020 06:30:52

Ιερέας σε αγιασμό σε σχολείο στην Κοζάνη: «O κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό»

Ιερέας σε αγιασμό σε σχολείο στην Κοζάνη: «O κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό» - Media

 

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσα, το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους, γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και γονείς στο kozanimedia.gr, ο ιερέας επέπληξε και εκπαιδευτικό, ο οποίος τόλμησε να κρατήσει τη μάσκα του, όταν ο πρώτος πήγε να τον «αγιάσει» με τον ιερέα να λέει πως «ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό»!

Το ίδιο είπε, μάλιστα, και στους μαθητές, ζητώντας τους να «μη φοβούνται» και να βγάλουν τις μάσκες.

Όπως αναφέρουν γονείς μαθητών στο Kozanimedia, ο ιερέας κάλεσε τους μαθητές «να προσκυνήσουν το σταυρό», αδιαφορώντας για τον κίνδυνο του κορονοϊού με την πλειοψηφία γονέων και εκπαιδευτικών να μην αντιδρούν.

Σύμφωνα με κατοίκους της Καρυδίτσας που μίλησαν στο Kozanimedia, ο ιερέας είναι εδώ και καιρό από τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας», κάτι που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.