search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Ζευγάρι Ιταλών που γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους στην πανδημία αποφάσισε να παντρευτεί (Photos)

22.09.2020 07:06
Ζευγάρι Ιταλών που γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους στην πανδημία αποφάσισε να παντρευτεί (Photos) - Media

 

 

Έρωτας στα χρόνια του… κορωνοϊού, παραφράζοντας το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες; Γιατί όχι, είπαν η Πάολα και ο Μικέλε από την Βερόνα, που μάλιστα αποτελούν μια όμορφη σύγχρονη εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, καθώς γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν από το μπακόνι τους κατά την περίοδο της καραντίνας στην Ιταλία.

The couple became viral after Mr D'Alpaos erected a huge banner on the top floor of the building with 'Paola' written on it

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την αίσια κατάληξη αυτής της σχέσης τους καθώς πλέον σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Η Πάολα Ανιέλιi, 40 ετών, δικηγόρος, εντόπισε για πρώτη φορά τον Μικέλε Ντ’ Αλπάος, 38 ετών, όταν ήταν και οι δύο στα μπαλκόνια τους στις 6 μ.μ. για τη συναυλία της κοινότητας, όπως άλλωστε συνέβαινε εκείνη την περίοδο σε πολλές γειτονιές της χώρας.

Mr D'Alpaos confirmed they are getting married

Happy ending for modern Romeo and Juliet

Πλέον αυτό που απομένει είναι ο ορισμός της ημερομηνίας του γάμου τους ο οποίος όπως όλα δείχνουν τα γίνει στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα διαμερίσματά τους.

Η μοιραία συνάντησή τους έγινε κατά τη διάρκεια «συναυλίας» που έδωσε από το μπαλκόνι η αδελφή της νύφης, Λίζα, η οποία εκτέλεσε το τραγούδι των Queen’s We Are The Champions και η Πάολα βοηθούσε με τον ήχο.

Paola was helping her violinist sister, Lisa Agnelli, (pictured), who was playing Queen's We Are The Champions that day

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30