search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Ο Σπίρτζης ζητά όλες τις αντιπλημμυρικές μελέτες και έργα για τους ποταμούς Μεσσαπίου, Λήλαντα Εύβοιας

23.09.2020 17:20
Ο Σπίρτζης ζητά όλες τις αντιπλημμυρικές μελέτες και έργα για τους ποταμούς Μεσσαπίου, Λήλαντα Εύβοιας - Media

 

Τα αντιπλημμυρικά έργα της Στερεάς Ελλάδας , στο «στόχαστρο» και του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη που κατέθεσε Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών ζητώντας να του καταθέσουν όλες τις σχετικές μελέτες και αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζητάει από τους υπουργούς να καταθέσουν τις όποιες μελέτες οριοθέτησης των ρεμάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα των ποταμών Μεσσαπίου και Λήλαντα στην Εύβοια. Την όποια πιθανή αλληλογραφία της Περιφέρειας, βάσει της οποίας ζητάει χρηματοδότηση για την υλοποίηση της διευθέτησης των δύο συγκεκριμένων ποταμών, καθώς και τους προϋπολογισμούς χρηματοδότησής τους την τελευταία δεκαετία. Καθώς και τις πιθανές συμβάσεις καθαρισμού τους, τις συμβάσεις των αντιπλημμυρικών έργων που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης καθώς και κάθε σύμβαση που αναφέρεται στην υλοποίηση των μελετών οριοθέτησης των δύο αυτών ποταμών.

Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης επισημαίνει ότι οι καταστροφές, που προκάλεσαν οι πλημμύρες του Αυγούστου 2020 στην Εύβοια και στοίχισαν τη ζωή σε 8 συμπολίτες μας, οφείλονται στο γεγονός ότι δεν είχαν γίνει τα σχετικά έργα στους δύο αυτούς ποταμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50