search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Ινδία: Πύθωνας καταβρόχθισε κατσίκα και δεν μπορούσε να κουνηθεί (Video)

29.09.2020 08:12
Ινδία: Πύθωνας καταβρόχθισε κατσίκα και δεν μπορούσε να κουνηθεί (Video) - Media

 

Οι δασοφύλακες που έσπευσαν στο σημείο καθησύχασαν τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι είχαν τρομοκρατηθεί και έσωσαν το ερπετό.

Στη διάσωση ενός πύθωνα, ο οποίος καταβρόχθισε κάποιο μεγάλο ζώο, πιθανότατα μία κατσίκα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί, προχώρησαν οι αρχές στην Ινδία.

 

Oπως αναφέρει το Plus+ το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή, όταν εντοπίστηκε στο χωριό Σιχάρι, στην επαρχία Ραμπούρ στο Πραντές, της Ινδίας, ένας πύθωνας ανήμπορος να κινηθεί μετά την κατανάλωση κάποιου μεγάλου θηράματος.

Οι δασοφύλακες που έσπευσαν στο σημείο καθησύχασαν τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι είχαν τρομοκρατηθεί και έσωσαν το ερπετό.

Μιλώντας στο ANI, ο Ρατζίβ Κουμάρ, υπεύθυνος δασοφύλακας της περιοχής, δήλωσε: «η ομάδα μας έφτασε στο σημείο αμέσως μόλις έβαλε την πληροφόρηση ότι βρέθηκε ένας πύθωνας στο χωριό Σιχάρι. Η ομάδα έσωσε και ελευθέρωσε το ερπετό στο κοντινό δάσος».

Φαίνεται ότι κατανάλωσε μία μεγάλη κατσίκα και εξαιτίας αυτού δεν μπορούσε να κινηθεί. Οι ντόπιοι αρχικά φοβήθηκαν, αλλά αφού τους εξηγήσαμε ότι ο πύθωνας είναι ακίνδυνος και δεν είναι δηλητηριώδες φίδι, ηρέμησαν», προσέθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:18