search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:22
MENU CLOSE

Γιατί ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε στον ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη

29.09.2020 13:15
Γιατί ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε στον ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη - Media
 
Στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος βρέθηκε κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
 
Όπως σημειώνει το protothema.gr, κάθε απόφαση που έλαβαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για την υλοποίηση της επίσκεψης του επικεφαλής της Αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα, ήταν πολύ προσεκτικά μελετημένη.
 
Όσοι «διαβάζουν πίσω από τις γραμμές», η επιλογή των γραφείων του ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη αλλά και την υπογραφή συμφωνίας επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, έχει τη σημασία της.
 
Είναι σαφές ότι η στρατηγική που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής από τη διοίκηση του ΣΒΕ έχει δημιουργήσει αναγνωρίσιμο εκτόπισμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30