23/10/2020 14:32:58

Γιατί ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε στον ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Γιατί ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε στον ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη - Media
 
Στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος βρέθηκε κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
 
Όπως σημειώνει το protothema.gr, κάθε απόφαση που έλαβαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για την υλοποίηση της επίσκεψης του επικεφαλής της Αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα, ήταν πολύ προσεκτικά μελετημένη.
 
Όσοι «διαβάζουν πίσω από τις γραμμές», η επιλογή των γραφείων του ΣΒΕ στη Θεσσαλονίκη για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη αλλά και την υπογραφή συμφωνίας επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, έχει τη σημασία της.
 
Είναι σαφές ότι η στρατηγική που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής από τη διοίκηση του ΣΒΕ έχει δημιουργήσει αναγνωρίσιμο εκτόπισμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.