search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Παραπληροφόρηση με μπαγιάτικες φωτογραφίες από φθορές σε σχολεία υπό κατάληψη (Photos)

05.10.2020 07:42
Επιστολή της Γεροβασίλη σε Τασούλα για την απρεπή αναφορά Γεωργιάδη σε Τζάκρη (Video) - Media

 

Φωτογραφίες από το μακρινό …2007 και όχι μόνο, δημοσίευσε ο λαλίστατος υπουργός επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, για να δείξει υποτιθέμενες καταστροφές σε σχολεία υπό κατάληψη.

Υιοθετώντας πλήρως την λεγόμενη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης, ότι οι καταληψίες είναι λίγο – πολύ κακομαθημένα τσογλάνια, παραπληροφορεί συνειδητά τσουβαλιάζοντας όλους τους μαθητές, ακόμη και όσους διεκδικούν πιο ασφαλή εκπαίδευση με περισσότερους εκπαιδευτικούς, αίθουσες, καθαρίστριες και χρήματα για τις ανάγκες των σχολείων.

Οι φωτογραφίες ειναι από το 2007, το 2017, το 2019 και το 2020 (Φεβρουάριο) 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο υπουργός είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση με τη συμπεριφορά του, όταν στον αέρα εκπομπής του Μέγκα αρνήθηκε να ακούσει μαθήτρια γιατί όπως είπε είχε …δουλειές. Βέβαια οι δουλειές πάνε …περίπατο όταν εμφανίζεται (συχνότατα) στα τηλεπάράθυρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14