search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί την κάθε ασθένεια ως ένδειξη «ασυγχώρητης αδυναμίας», αποκαλύπτει η ανιψιά του (Video/Photo)

05.10.2020 09:33
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί την κάθε ασθένεια ως ένδειξη «ασυγχώρητης αδυναμίας», αποκαλύπτει η ανιψιά του (Video/Photo)  - Media

 

Φως στην αμφιλεγόμενη αντιμετώπιση του κορωνοιου από τον πρόεδρο Τραμπ, δίνει η ανιψιά του, Μαίρη Τραμπ, η οποία σε βιβλίο της αποκάλυψε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «βρίσκονται σε αυτό το φρικτό, αδιέξοδο, σημείο σήμερα» επειδή τα μέλη της οικογένειας Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του προέδρου, βλέπουν την ασθένεια ως «εμφάνιση ασυγχώρητης αδυναμίας», είτε την έχουν οι ίδιοι, είτε άλλοι.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Μαίρη Τραμπ, αναφερόμενη στο βιβλίο της είπε: «Γι ‘αυτό βρισκόμαστε στο σημείο, όπου βρισκόμαστε. Γιατί ο Πρόεδρος δεν μπορεί να παραδεχτεί την αδυναμία του να είναι άρρωστος ή την αδυναμία άλλων ανθρώπων να είναι άρρωστοι».

Η εμφάνισή της συνέπεσε με την κριτική που δέχτηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από γιατρούς και κοινή γνώμη για την άσκοπη έκθεση του προσωπικού του και των μελών της ασφάλειάς του στον κορωνοϊό, επειδή έκανε βόλτα στον περίχωρο του στρατιωτικού ιατρικού κέντρου όπου βρίσκεται, για να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Οι σχέσεις της Μαίρης Τραμπ με την υπόλοιπη οικογένεια Τραμπ δεν είναι και οι καλύτερες. Η Μαίρη Τραμπ μήνυσε τον πρόεδρο και δύο από τα αδέλφια του , ισχυριζόμενη ότι την εξαπάτησαν στερώντας της εκατομμύρια δολάρια για αρκετές δεκαετίες, ενώ την απομάκρυναν και από την οικογενειακή επιχείρηση.

Ο πατέρας Τραμπ

Οπως αναφέρει ο Guardian, την Κυριακή, στην εκπομπή, η Τραμπ αποκάλυψε ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και ο πατέρας του, Φρεντ Τραμπ είχαν την άποψη ότι η ασθένεια ήταν κάτι το μη αποδεκτό. «Ακούγεται απίστευτα σκληρό, αλλά είναι αλήθεια», είπε.

Υπενθύμισε τον τρόπο που ο παππούς της αντιμετώπισε τη γιαγιά της, η οποία είχε οστεοπόρωση, και η οποια αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο στο οποίο έπρεπε να νοσηλευτεί θα χρειαζόταν φροντίδα και φυσιοθεραπεία. Ο Φρεντ Τραμπ, «δεν μπορούσε να το ανεχθεί. Ήταν στο δωμάτιο μαζί της. Και μόλις αυτή η καημένη άρχισε να δείχνει ότι είχε σωματικό πόνο, της έλεγε: Όλα είναι καλά, όλα είναι υπέροχα. Και έφευγε από το δωμάτιο».

Και όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε που οφείλεται η αντίδραση αυτή του παππού Τραμπ στην ασθένεια, η Μαίρη Τραμπ είπε ότι η στάση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο παππούς της «δεν έτυχε ποτέ να αρρωστήσει. Ποτέ»

Φοβόταν τα μικρόβια 

Και οι αποκαλύψεις για τον πρόεδρο από την ανιψιά του δεν σταματούν εδώ: Από το 1993, είπε σε άλλη συνένετξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι υπέφερε από «μικροβιοφοβία», παραδεχόμενη ότι «πρόκειται για ένα ψυχολογικό πρόβλημα». Υπενθύμισε, για του λόγου το αληθές, ότι πριν από ένα χρόνο, αντέδρασε έντοναόταν έβηξε ένας παριστάμενος στο Οβάλ Όφις. «Δεν μου αρέσει αυτό. Αν πρόκειται να βήξετε, παρακαλώ, φύγετε από το δωμάτιο », του είπε ο Τραμπ, κουνώντας το κεφάλι του.

Πάντως, και επειδή η ζωή παίζει παιχνίδια, ο παππούς της Μαίρης Τραμπ και παππούς του προέδρου, σκοτώθηκε από την ισπανική γρίπη στην πανδημία του 1918, κάτι που η Τραμπ είπε ότι ο θείος της «φαίνεται να έχει ξεχάσει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23