search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Εξιτήριο πήρε ο Τραμπ, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο – «Είμαι πολύ καλά, μη φοβάστε το Covid-19» (Video)

05.10.2020 18:50
Εξιτήριο πήρε ο Τραμπ, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο - «Είμαι πολύ καλά, μη φοβάστε το Covid-19» (Video) - Media

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ανήγγειλε ότι θα ξαναρχίσει «σύντομα» την προεκλογική του εκστρατεία, λίγο πριν αναχωρήσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου είχε εισαχθεί, για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

«Θα επιστρέψω στο πεδίο για την προεκλογική εκστρατεία μου σύντομα!!!», ανέφερε μέσω Twitter ο Ρεπουμπλικάνος, που διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία την 3η Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας στην ίδια ανάρτηση ότι «τα μέσα ενημέρωσης που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις δεν μεταδίδουν παρά ψευδείς δημοσκοπήσεις».

Νωρίτερα, μέσα από το πολυαγαπημένο του Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε ότι θα πάρει εξιτήριο στις 6:30 το απόγευμα, ώρα ΗΠΑ.

Στο tweet του ο Τραμπ ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά! Μη φοβάστε το Covid-19. Mην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Υπό τη διακυβέρνηση Τραμπ, αναπτύξαμε σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα, απ’ όσο πριν από 20 χρόνια».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά νοσοκομειακά κριτήρια για να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της υγείας του προσβληθέντα από κορονοϊό Αμερικανού προέδρου.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου από τον γιατρό του Τραμπ, ο ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος με tweet του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι νοιώθει «πολύ καλά».

«Τις τελευταίες 24 ώρες … πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά κριτήρια χορήγησης εξιτηρίου από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Κόνλεϊ σε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από τότε που ο Τραμπ εμφάνισε για τελευταία φορά πυρετό και ότι τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν φυσιολογικά.

«Αν και μπορεί να μην βρίσκεται εντελώς εκτός κινδύνου, η ομάδα και εγώ συμφωνήσαμε ότι όλες οι αξιολογήσεις μας, και το σημαντικότερο, η κλινική του κατάσταση, υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του προέδρου στο σπίτι, όπου θα λαμβάνει κορυφαίου επιπέδου ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο», πρόσθεσε ο Κόνλεϊ.

Ο Τραμπ είχε επιτεθεί στα ΜΜΕ για την κριτική τους στη βόλτα που έκανε με το αυτοκίνητο, γράφοντας: «Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11