search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 18:53
MENU CLOSE

Ιδού τα τουρκικά F-16 που βρίσκονται στο Αζερμπαϊτζάν (Photos)

08.10.2020 13:38
Ιδού τα τουρκικά F-16 που βρίσκονται στο Αζερμπαϊτζάν (Photos) - Media
 
Ερευνητής που εργάζεται για αμερικανική εφημερίδα δημοσίευσε μια δορυφορική φωτογραφία, η οποία πιστεύεται ότι είναι από δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 που σταθμεύουν σε ένα αεροδρόμιο στο Αζερμπαϊτζάν.
 
Ο Christiaan Treibart, ανταποκριτής των New York Times, ανέφερε ότι μια δορυφορική εικόνα που ελήφθη στις 3 Οκτωβρίου έδειχνε αυτό που μοιάζει να είναι τουλάχιστον δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16 που βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Γκάντζα στο Αζερμπαϊτζάν.
 
Ο Treibart εξήγησε ότι αυτό το συμπέρασμα βγήκε με τη σύγκριση των προφανών χαρακτηριστικών ενός αριθμού αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λειτουργούν από την Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν των MiG-21, MiG-29, Su-25 και L-39.

 

 

Η Αρμενία κατηγόρησε προηγουμένως την Τουρκία ότι εξαπέλυσε επίθεση σε αεροσκάφος Su-25 που απογειώθηκε από αεροδρόμιο εντός της χώρας. Η κατηγορία αφορούσε τουρκικά μαχητικά F-16, για τα οποία το Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκονται επί του παρόντος στην επικράτειά του.
 
Η υπεύθυνη Τύπου για το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, Σουσάν Στεφανιανάν, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ένα τουρκικό αεροσκάφος F-16 κατέρριψε ένα αρμενικό αεροσκάφος Su-25 στον εναέριο χώρο της χώρας της.
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 18:53