search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τετάρτη ή Πέμπτη η τελική απόφαση για τις φυλακίσεις – Την Τρίτη οι ποινές

12.10.2020 17:09
Αντίστροφη μέτρηση για τον χρυσαυγίτη Λαγό: Στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα άρσης ασυλίας - Media

 

Τις εκτιμήσεις της για τα επόμενα 24ωρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μετά και την απόρριψη του αιτήματος του Λαγού, έκανε η έμπειρη ρεπόρτερ στο δικαστικό ρεπορτάζ Ιωάννα Μάνδρου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ είπε ότι οι τελευταίες εξελίξεις «προϊδεάζουν για βαριές ποινές και το σημαντικότερο διευρύνουν τον κύκλο του αριθμού κατηγορουμένων που κινδυνεύουν να πάνε μέσα».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για το χρονοδιάγραμμα από εδώ και πέρα:

  • Αύριο το πρωί (Τρίτη) η εισαγγελέας της έδρας η κ. Οικονόμου θα προτείνει στο δικαστήριο τις ποινές των κατηγορουμένων.
  • Στη συνέχεια θα λάβουν το λόγο οι δικηγόροι για αγορεύσεις.
  • Αν όλα κυλήσουν καλά και δεν έχουμε ανατροπές όπως σήμερα Δευτέρα θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές.
  • Αποκλείεται, όμως, να έχουμε την τελική απόφαση για το ποιοι θα πάνε φυλακή, αφού οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, όπως εκτίμησε η κ. Μάνδρου, θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος.

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου, όσον αφορά το ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή αναμένεται «την Τετάρτη, μπορεί και την Πέμπτη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:27