search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Νέα μέτρα «έδειξε» η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Συναγερμός στην κυβέρνηση μετά τα 667 κρούσματα

20.10.2020 21:03
Νέα μέτρα «έδειξε» η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Συναγερμός στην κυβέρνηση μετά τα 667 κρούσματα - Media

 

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Την σύσκεψη συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συμμετοχή του υπ. Υγείας Βασίλη Κικίλια, του υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του λοιμωξιολόγου καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επανεκτίμηση της κατάστασης ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων ανά νομό και περιοχή.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου η αύξηση των κρουσμάτων παρουσίασε ξαφνική άνοδο, ενώ ανησυχητική είναι η κατάσταση στα Ιωάννινα, την Καστοριά και τις Σέρρες.

Απόφαση δεν ελήφθη στη σύσκεψη, ωστόσο ένα από τα μέτρα που συζητήθηκαν είναι αυτό της καθολικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κάτι που εφαρμόζεται ήδη στην Κοζάνη.

Στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός μετά τα 667 κρούσματα της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, με την πιθανότητα για νέα περιοριστικά μέτρα να έχει αυξηθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19