search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Αστυνομικός στραγγάλισε την ερωμένη του: «Έπεσα τυχαία πάνω της» (Photos)

27.10.2020 17:41
Αστυνομικός στραγγάλισε την ερωμένη του: «Έπεσα τυχαία πάνω της» (Photos) - Media

 

Ένας παντρεμένος αστυνομικός που κατηγορήθηκε ότι στραγγάλισε τον εραστή του για 10 χρόνια μέχρι θανάτου, αφού αποκάλυψε τη σχέση τους στη σύζυγό του.

Ο υπολογιστής Timothy Brehmer φέρεται να είχε «θυμωμένα» στραγγαλίσει την νοσοκόμα Claire Parry στο αυτοκίνητό του στιγμές αφότου εκείνη έστειλε μήνυμα στη σύζυγό τους μέσα από το τηλέφωνό του: «Σε απατώ».

Ωστόσο, ο αστυνομικός αθωώθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο δικαστικός δικαστής κ. Justice Jacobs είπε ότι θα καταδίκαζε τον Brehmer για την ανθρωποκτονία της κ. Parry, την οποία είχε παραδεχτεί προηγουμένως.

Ωστόσο, ο αστυνομικός του Ντόρσετ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μακρά ποινή φυλάκισης αφού προηγουμένως παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την κ. Parry.

Η μητέρα του Brehmer, Rosalyn Chivers, και η αδερφή του Kirsten, έκλαιγαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον στιγμές μετά την έκδοση της ετυμηγορίας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο 41χρονος Brehmer είπε στους ενόρκους ότι προσπαθούσε να σπρώξει την κ. Parry από το αυτοκίνητό του σε μια μάχη αφού του μίλησε άσχημα επειδή ήταν «θυμωμένη» όταν ανακάλυψε τις προηγούμενες ερωτικές σχέσεις του.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ενώ το ζευγάρι ήταν στο αυτοκίνητο, η κυρία Parry είχε πάρει το τηλέφωνο του Brehmer και έστειλε ένα μήνυμα στη σύζυγό του λέγοντας: «Σε απατώ».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «έπεσε πάνω της τυχαία περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο» και τα χέρια του πρέπει να «γλίστρησαν» γύρω από το λαιμό της, ενώ ήταν από πίσω της.

Ήταν λυπημένος καθώς είπε στους ενόρκους: «Είμαι υπεύθυνος για το θάνατό της. Πρέπει να [χρησιμοποίησα πάρα πολύ δύναμη]. Δεν ήθελα με τίποτα να τη σκοτώσω ή να προκαλέσω σοβαρή σωματική βλάβη. Δεν σκόπευα να τη σκοτώσω».

Ο Brehmer είπε: «Ποτέ για ένα δευτερόλεπτο δεν σκόπευα να την πληγώσω, βλεπόμασταν εδώ και 11 χρόνια και δεν έλεγα ότι την αγαπούσα, αλλά σίγουρα τη νοιαζόμουν».

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:27