search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Δίωξη και πρόστιμο 3.000 στην 24χρονη που έκανε πάρτι σε ξενοδοχείο με… παίκτες του Ολυμπιακού

09.11.2020 13:42
Σάλος με Νεϊμάρ - Κάνει πενθήμερο πάρτι με 500 καλεσμένους εν μέσω lockdown - Media

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και διοικητικό πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε στην 24χρονη υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας στο οποίο διοργανώθηκε πάρτι με 30 καλεσμένους.

Σε βάρος της 24χρονης ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (άρθρο 285 ΠΚ) ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο.

Στους συμμετέχοντες στην επίμαχη συγκέντρωση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Η κατηγορουμένη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο όπου η δίκη της αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε απερίφραστα την παρουσία στο πάρτι τριών παικτών της. Οι «ερυθρόλευκοι» κατονομάζουν τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση τους, ενώ όπως έγινε ήδη γνωστό έχουν κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθούν με το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί από την ΠΑΕ στο ΕΣΥ.

Σημειώνεται πως την υπεράσπιση της 24χρονης, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποιος ισχυρίζεται πως «Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44