search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:50
MENU CLOSE

«Έπος» Τραμπ: «ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ» γράφει στο Twitter

10.11.2020 15:51
«Έπος» Τραμπ: «ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ» γράφει στο Twitter - Media

 

Την ώρα που ο νικητής των προεδρικών εκλογών Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται για τη μετάβασή του στο Λευκό Οίκο και προετοιμάζει τις πρώτες «100 ημέρες» του, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει μέσω Twitter να προσπαθεί να κρατήσει υψηλό το φρόνημα των οπαδών του, στην προσπάθειά του να μείνει στο προσκήνιο.

Έτσι, αυτή τη φορά έγραψε στο Twitter με κεφαλαία «ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ», μάλλον εννοώντας τις διάφορες δικαστικές προσφυγές που έχει κάνει κατά της επιστολικής ψήφου σε διάφορες Πολιτείες που έχασε.

Επίσης, έγραψε (πάλι με κεφαλαία): «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη!».

Και φυσικά συνέχισε να μιλάει για «απάτη» με την επιστολική ψήφο, παρότι ήδη κάποια δικαστήρια έχουν απορρίψει τις προσφυγές του για το θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:50