search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:36
MENU CLOSE

«Από τραγουδιστής… φτιάχνω καφέδες» (Video)

12.11.2020 11:39
«Από τραγουδιστής… φτιάχνω καφέδες» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Tik Talk” που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha, μίλησε ο Ηλίας Δρούλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πώς η καραντίνα και η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε με τον κορωνοϊό, τον οδήγησαν στην απόφαση από τις πίστες και τις μουσικές σκηνές να εργαστεί σε καφετέρια.

«Μιλούσα με έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος μου είπε ότι ετοιμάζει ένα μαγαζί. Του είπα “Γιώργο, θέλω να μπω κι εγώ μέσα. Στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένω το αύριο”. Όταν ξεκίνησα και ερχόμουν στο μαγαζί τις πρωινές ώρες για να πιω τον καφέ μου και να κάτσω στο χώρο που εργάζομαι, ο κόσμος μου έλεγε “ρε συ, εσύ μοιάζεις με τον Ηλία Δρούλια από τους Droulias Brothers”.

Και όταν τους έλεγα ότι εγώ είμαι, γελούσαν, κάναμε πλάκα. Τους φαινόταν τόσο περίεργο που από εκεί που σε έβλεπαν στην τηλεόραση ή σε κάποιο live που όσο να ‘ναι έχεις μια απόσταση από τον κόσμο, πλέον έχεις γίνει ένα με αυτούς», είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:28