search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:48
MENU CLOSE

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ ο Μαραντόνα

12.11.2020 16:35
Αποθέωση Πάπα Φραγκίσκου για Μαραντόνα: «Ήταν ένας ποιητής των γηπέδων» - Media

 

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί ένα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ύστερα από οκτώ ημέρες νοσηλείας, ο Αργεντινός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Μπουένος Άιρες ωστόσο εισήχθη σε ιδιωτική κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ και θα περάσει εκεί τις επόμενες ημέρες.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, δήλωσε: «Ο Ντιέγκο πέρασε ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του και νομίζω ότι πρόκειται για ένα θαύμα το ότι βρέθηκε αυτό το αιμάτωμα στο κεφάλι του, που θα μπορούσε να στοιχίσει την ζωή του. Το καλό είναι πως βρίσκεται μαζί μας. Είναι καλά και θα παλέψει για να γίνει ακόμα καλύτερα».

Σημειώνεται ότι το δικαίωμα να τον επισκεφτούν θα έχουν μόνο λίγοι φίλοι και στενοί συγγενείς ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η διάρκεια του προγράμματος απεξάρτησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47