search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:35
MENU CLOSE

Πάτρα: Μαζικές προσαγωγές για να μην πραγματοποιηθεί πορεία αντιεξουσιαστών (Photos/Videos)

14.11.2020 12:41
Πάτρα: Μαζικές προσαγωγές για να μην πραγματοποιηθεί πορεία αντιεξουσιαστών  (Photos/Videos) - Media

 

Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, προκειμένου να αποτρέψουν πορεία που είχαν προγραμματίσει ομάδες αντιεξουσιαστών.

Ειδικότερα, οι προσαγωγές έγιναν κοντά στην πλατεία Ομονοίας, όπου είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεξουσιαστών και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Στο μεταξύ, μία άλλη ομάδα νεαρών έχει συγκεντρωθεί κοντά το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, στην οδό Ερμού, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πρασαχθέντες, ενώ στο σημείο βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

Παράλληλα, διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, καθώς και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

 

Σημειώνεται ότι οι μαζικές προσαγωγές στην αχαϊκή πρωτεύουσα έλαβαν χώρα μία ημέρα μετά τις ενενήντα μία συλλήψεις σε Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη, στην Αθήνα, αλλά και εκτεταμένη κατασταλτική επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Πάτρα το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου.

φωτογραφίες-βίντεο: thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:32