search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Εικόνες σοκ: Κρατούμενοι σε φυλακή του Τέξας μεταφέρουν νεκρούς από κορωνοϊό, σε φορτηγά ψυγεία (Photos)

17.11.2020 15:33
Εικόνες σοκ: Κρατούμενοι σε φυλακή του Τέξας μεταφέρουν νεκρούς από κορωνοϊό, σε φορτηγά ψυγεία (Photos) - Media

 

Οι ΗΠΑ έχουν χτυπηθεί σφοδρά από τον κορωνοϊό και οι πολιτικές του Τραμπ έκαναν την κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το Ελ Πάσο του Τέξας είναι μια από τις δεκάδες περιοχές που πλέον δεν έχουν χώρο στα νεκροτομεία εξαιτίας των πολλών θανάτων από τον ιό. 


Η πολιτεία εκεί επιστράτευσε και τους κρατούμενους των φυλακών όπου με 2 δολάρια την ώρα τους πληρώνει για να μεταφέρουν πτώματα από τα νεκροτομεία σε φορτηγά ψυγεία. Όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες, οι κρατούμενοι με τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες ριγέ στολές στοιβάζουν πτώματα σε φορτηγά στο χώρο στάθμευσης του Γραφείου Ιατροδικαστών του Ελ Πάσο.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα New York Post με τις αρχές του Τέξας να απαντούν ότι παρείχαν στους κρατούμενους που έκαναν αυτή τη δουλειά, μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά εργαλεία.  Χθες στο Τέξας οι νεκροί ξεπέρασαν τους 20.000
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:19