06/03/2021 20:13:58

Εικόνες σοκ: Κρατούμενοι σε φυλακή του Τέξας μεταφέρουν νεκρούς από κορωνοϊό, σε φορτηγά ψυγεία (Photos)

Εικόνες σοκ: Κρατούμενοι σε φυλακή του Τέξας μεταφέρουν νεκρούς από κορωνοϊό, σε φορτηγά ψυγεία (Photos) - Media

 

Οι ΗΠΑ έχουν χτυπηθεί σφοδρά από τον κορωνοϊό και οι πολιτικές του Τραμπ έκαναν την κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το Ελ Πάσο του Τέξας είναι μια από τις δεκάδες περιοχές που πλέον δεν έχουν χώρο στα νεκροτομεία εξαιτίας των πολλών θανάτων από τον ιό. 


Η πολιτεία εκεί επιστράτευσε και τους κρατούμενους των φυλακών όπου με 2 δολάρια την ώρα τους πληρώνει για να μεταφέρουν πτώματα από τα νεκροτομεία σε φορτηγά ψυγεία. Όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες, οι κρατούμενοι με τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες ριγέ στολές στοιβάζουν πτώματα σε φορτηγά στο χώρο στάθμευσης του Γραφείου Ιατροδικαστών του Ελ Πάσο.


Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα New York Post με τις αρχές του Τέξας να απαντούν ότι παρείχαν στους κρατούμενους που έκαναν αυτή τη δουλειά, μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά εργαλεία.  Χθες στο Τέξας οι νεκροί ξεπέρασαν τους 20.000
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.