search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:37
MENU CLOSE

Τεράστια πράξη αλληλεγγύης: Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη νοσηλεύτριες από Κρήτη και Ιωάννινα να βοηθήσουν στη μάχη του κορωνοϊού (Photos/Video)

18.11.2020 18:08
Τεράστια πράξη αλληλεγγύης: Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη νοσηλεύτριες από Κρήτη και Ιωάννινα να βοηθήσουν στη μάχη του κορωνοϊού (Photos/Video) - Media

 

 

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου οι νοσηλεύτριες προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για 10 συνολικά νοσηλεύτριες με ειδίκευση στις ΜΕΘ που εθελοντικά ζήτησαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη που δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό με σκοπό να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τους ασθενείς.

Οι τέσσερις από τις δέκα νοσηλεύτριες προσερχόμενες στο «Νίκος Καζαντζάκης» δήλωσαν: «Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε».

Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παραδίδουν και τρεις νοσοκόμες, που μεταβαίνουν εθελοντικά από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη, για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους στη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Σε ανάρτηση του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νίκος Κατσακιώρης αναφέρει: «Συντασσόμενοι απολύτως με το πνεύμα του Υπουργού Υγείας, ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μια Υγειονομική Περιφέρεια και αναλογιζόμενοι πλήρως το χρέος του καθενός μας, για τη μάχη που δίνεται πανελλαδικά με τον κορωνοϊό, χαιρετίζουμε συγκινημένοι σήμερα την πρωτοβουλία της Μαρίας, της Ελένης και της Δήμητρας να δηλώσουν έμπρακτα το «παρών» σ΄ αυτή τη μάχη, ζητώντας από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη την μετακίνησή τους, ώστε να βρεθούν άμεσα στο πλάι των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται».

ethelontries_kriti

 

ethelontries2

nosileftries-3

nosileftries-4

 

nosileftries-2

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:30