search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:28
MENU CLOSE

Ανατροπή: To «MasterChef» επιστρέφει τον Ιανουάριο στον «αέρα» του Star (Video)

19.11.2020 19:20
Ανατροπή: To «MasterChef» επιστρέφει τον Ιανουάριο στον «αέρα» του Star (Video) - Media

 

Πολλά  ακούστηκαν για ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα του Star, το «MasterChef». Κάποιες διαρροές υποστήριζαν ότι τo reality μαγειρικής, από τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ένας από τους κριτές του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής στη Φωλιά των ΚουΚου» ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής θα επιστρέψει στο κανάλι τον Ιανουάριο.

 «Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε. Οι τελευταίες ενημερώσεις που είχα από την παραγωγή είναι ότι πολύ σύντομα μπαίνουμε στο στούντιο, με όλα τα μέτρα και όλη την ασφάλεια και ξεκινάμε κανονικά το πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε να βγει στις ίδιες ημερομηνίες με πέρυσι, να μην χάσουμε κάποιον μήνα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι» είπε.

«Εννοείται ότι είμαστε οι τρεις μας, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Από Ιανουάριο θα είμαστε στον αέρα, η ίδια ομάδα. Ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα αρνητικά, ότι δεν θα βγούμε. Είμαστε εδώ για να το ανατρέπουμε» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50