search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 05:57
MENU CLOSE

Περιπέτεια με το πλοίο Πρεβελης – Έχασε τη μία άγκυρα στο λιμάνι της Καρπάθου

27.11.2020 07:45
Περιπέτεια με το πλοίο Πρεβελης – Έχασε τη μία άγκυρα στο λιμάνι της Καρπάθου - Media

 

Περιπέτεια αντιμετώπισαν όσοι βρίσκονταν στο πλοιο Πρέβελης.Συγκεκριμένα ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου από τον Πλοίαρχο του”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ, ότι κατά την διαδικασία άπαρσης αγκυρών κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμανι, κόπηκε η δεξιά άγκυρα με αποτέλεσμα την απώλειά της.

Το πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από Ρὀδο για Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Ανάφη, Θήρα, Μήλο, Πειραιά, προσέδεσε ασφαλώς στο λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο οργανισμό.

Κατόπιν προσκόμισης του ανωτέρω βεβαιωτικού, επιτράπηκε ο απόπλους του πλοίου, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο απέπλευσε , με 21 επιβάτες, 63 άτομα πλήρωμα, 8 ΙΧ και 14 Φ/Γ.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, ενώ η άγκυρα ανασύρθηκε με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38