search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:09
MENU CLOSE

Η γνωστή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ έκανε coming out – «Είμαι τρανς και το όνομά μου είναι Έλιοτ» (Photos)

01.12.2020 19:13
Η γνωστή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ έκανε coming out - «Είμαι τρανς και το όνομά μου είναι Έλιοτ» (Photos) - Media
 
«Γεια σας φίλοι μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς οι αντωνυμίες μου είναι αυτός / αυτοί και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Χαίρομαι που το γράφω αυτό. Που βρίσκομαι εδώ. Που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου», ξεκινάει μια ανάρτηση που κοινοποίησε η γνωστή Καναδή ηθοποιός, μέσω της οποίας ανακοίνωνε την απόφασή της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή, αλλά και στην καριέρα της/του.
 
«Αισθάνομαι να ξεχυλίζω από ευγνωμοσύνη για τους υπέροχους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και που με υποστηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω εκφράζοντας πόσο μοναδικό είναι επιτέλους να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι. Έχω εμπνευστεί τόσο από την τρανς κοινότητα. Σας ευχαριστούμε για το θάρρος σας, τη γενναιοδωρία σας και που εργάζεστε ασταμάτητα για να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα πιο συμπονετικό μέρος. Θα προσφέρω όσο μπορώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία», έγραψε.
«Ακόμα ζητώ από εσάς λίγη υπομονή. Η χαρά μου είναι αληθινή, όμως είναι και εύθραστη. Η αλήθεια είναι πως, παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι αληθινή χαρά αυτή τη στιγμή και γνωρίζοντας πόσο προνομιούχα είμαι, παράλληλα φοβάμαι. Φοβάμαι την αδιακρισία, το μίσος, τα αστειάκια και τη βία. Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν προσπαθώ να μετριάσω μία στιγμή ευτυχίας και γιορτής για εμένα, αλλά θέλω να μοιραστώ ολόκληρη την εικόνα», συμπλήρωσε.

To Wikipedia έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά το όνομα και τις αντωνυμίες, ενώ το coming out της Έλεν σχολίασε και η παραγωγή της σειράς Umbrella Academy. «Είμαστε τόσο υπερήφανοι για την ηρωίδα μας. Σε αγαπάμε Έλιοτ!».

Ο Έλιοτ Πέιτζ έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο της στην ταινία Juno, για τον οποίο κέρδισε το βραβείο Satellite καλύτερου ηθοποιού και έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου. Στη συνέχεια, έπαιξε σε ταινίες όπως: Inception, Freeheld, X-Men: Η τελική αναμέτρηση, X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος και Στη Ρώμη με Αγάπη. Επίσης, εχει δώσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως: Window Horses και Εγώ, ο Κολοκυθάκης.
 
Από το 2016 συμμετέχει ως παραγωγός και ηθοποιός στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ Gaycation και έχει προταθεί για δύο Βραβεία Emmy.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30