search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:33
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για τη βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα: Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται

01.12.2020 20:28
ΣΥΡΙΖΑ για τη βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα: Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται - Media

 

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την βόλτα του στην Πάρνηθα την Κυριακή – με την οποία όπως υποστηρίζει “έσπασε την καραντίνα” – αλλά και στα κανάλια «που δεν έπαιξαν το θέμα», ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:31