18/01/2021 12:35:39

«Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του» - Στήριξη Τσιτσιπά από την Ομοσπονδία για τα… Harrods

«Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του» - Στήριξη Τσιτσιπά από την Ομοσπονδία για τα… Harrods - Media

 

Μετά τη στήριξη του πατέρα του, και η Ομοσπονδία του τένις τάχθηκε επίσημα στο πλευρό του.

«Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια. Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια  επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς. 

«Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί  του τον Εθνικό μας Ύμνο.», συνέχισε. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.