search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:12
MENU CLOSE

Διαψεύδει και ο Τόλης Βοσκόπουλος – Δεν έχω κορωνοϊό (Photo)

08.12.2020 19:02
Διαψεύδει και ο Τόλης Βοσκόπουλος - Δεν έχω κορωνοϊό (Photo) - Media
 
Δημοσίευμα που ανέφερε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική στη Γλυφάδα διαψεύδει ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος. Με ανάρτησή του στο Instagram, ο τραγουδιστής κάνει λόγο για «αναληθή» δημοσιεύματα, ποστάροντας φωτογραφία του να στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οπως αναφέρει ο Τόλης Βοσκόπουλος, βρίσκεται στο σπίτι, χωρίς να νοσεί από κάποια ασθένεια. 
 
«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι! Δεν νοσώ από κορωνοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά… Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς!», γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Άντζελα Γκερέκου είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα που έφερε τον Τόλη Βοσκόπουλο να υποφέρει από Covid-19
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15