search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:20
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε δυο γυναίκες – Ένα σκυλί δάγκωσε τη μια στα οπίσθια και της κατέβασε το παντελόνι (Video)

09.12.2020 18:24
Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε δυο γυναίκες – Ένα σκυλί δάγκωσε τη μια στα οπίσθια και της κατέβασε το παντελόνι (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Ελ Σαλβαδόρ. Αυτό που αξίζει να δείτε στο βίντεο που τράβηξαν περαστικοί, δεν είναι τα χαστούκια και οι μπουνιές που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι δυο γυναίκες που μαλώνουν, αλλά τον αδέσποτο σκύλο που εμφανίζεται από το πουθενά και δαγκώνει τη μια στα παντελόνια και της τα κατεβάζει. 
Κανείς δε γνωρίζει πως άρχισε ο καυγάς. Οι περαστικοί έλεγαν πως οι δυο γυναίκες που ήταν άγνωστες μεταξύ τους παρεξηγήθηκαν για ασήμαντο λόγο και κουβέντα στη κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια. 
Και εκεί που βρίζονται και η μία ρίχνει χαστούκια στην άλλη, το αδέσποτο καφέ σκυλί εμφανίζεται και τραβάει τα παντελόνια της μια γυναίκας μέχρι κάτω και αποκαλύπτει τα οπίσθια της. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19