search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Η Ιρανή influencer «Αντζελίνα Τζολί» καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης (Photos)

14.12.2020 16:41
Η Ιρανή influencer «Αντζελίνα Τζολί» καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης (Photos) - Media

 

Μια προσωπικότητα του Instagram που θαυμάζειτην Αντζελίνα Τζολί και έχει προχωρήσει σε πολλές πλαστικέςεπεμβάσεις για να της μοιάσει, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση στο Ιράν, έναν χρόνο μετά την σύλληψή της για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 19χρονη Σαχάρ Ταμπάρ, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Φατεμέ Κισχβαντ, κατάφερε να αποκτήσει περίπου 500.000 ακόλουθους όταν δημοσίευσε φωτογραφίες του προσώπου της, έχοντας κάνει πάνω από 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο δικηγόρος της Ταμπάρ γνωστοποίησε στην Daily Mail ότι η πελάτης του καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών, με την κατηγορία για διαφθορά νέων και έλλειψη σεβασμού για την Ισλαμική Δημοκρατία, σύμφωνα με την Guardian.

Η κοπέλα κατηγορήθηκε επίσης για βλασφημία και υποκίνηση βίας όταν συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019, μαζί με άλλους τρεις influencer του Instagram, αλλά κρίθηκε αθώα. Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε την ομολογία της στα τέλη Οκτωβρίου πέρυσι.

Οι δικηγόροι της προσπάθησαν να την βγάλουν από την φυλακή τον Απρίλιο, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στη φυλακή. Ο λογαριασμό της στο Instagram, απενεργοποιήθηκε.

«Το αστείο της την έβαλε στη φυλακή» έγραψε η Ιρανή δημοσιογράφος και ακτιβίστρια Μασίχ Αλινεγιάντ. «Η μητέρα της κλαίει κάθε μέρα για την αθώα κόρη της» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24