search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Αλόννησος: Δήμαρχος σε ρόλο οδηγού ασθενοφόρου για την μεταφορά ασθενή με Covid – Δεν υπήρχε διασώστης του ΕΚΑΒ (Video)

16.12.2020 08:00
Αλόννησος: Δήμαρχος σε ρόλο οδηγού ασθενοφόρου για την μεταφορά ασθενή με Covid - Δεν υπήρχε διασώστης του ΕΚΑΒ (Video) - Media

 

Χρέη οδηγού ασθενοφόρου υποχρεώθηκε να εκτελέσει ο δήμαρχος Αλοννήσου ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», κάτοικος του νησιού με κορωνοϊό παρουσίασε επιδείνωση και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω όμως των καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατον να ταξιδέψει ο ασθενής με πλωτό σκάφος και έτσι στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με ελικόπτερο Super Puma που ξεκίνησε από τη Χίο με ενδιάμεσο σταθμό τη Σκιάθο.

Ελλείψει λοιπόν διασώστη του ΕΚΑΒ, ο δήμαρχος ανέλαβε… να οδηγήσει το ασθενοφόρο.

Κι αυτό διότι στο νησί εδώ και χρόνια υπάρχει μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος εργάζεται στην πρωινή βάρδια, μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Το αποτέλεσμα είναι να αναγκάζονται να εκτελούν χρέη βοηθού οδηγού ασθενοφόρου τόσο ο ίδιος όσο και ένας αντιδήμαρχος του νησιού…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50