search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Masterchef: Επιστρέφει με αλλαγές – Το «χρυσό εισιτήριο» και ο ανανεωμένος ρόλος των κριτών

28.12.2020 07:12
Masterchef: Επιστρέφει με αλλαγές - Το «χρυσό εισιτήριο» και ο ανανεωμένος ρόλος των κριτών - Media

 

Ανανεωμένο επιστρέφει το MasterChef για τον πέμπτο του κύκλο στο Star, καθώς πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στη διαδικασσία του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες γίνονται τα γυρίσματα, λόγω lockdown, αλλά και η ανάγκη για ανανέωση έφεραν νέα δεδομένα. Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, οι τρεις σεφ επιστρέφουν στο βασικό τους ρόλο ως κριτές απέναντι σε όλους τους παίκτες, ενώ παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά.

Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται.

Επιπλέον, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» στις αρχικές οντισιόν, θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Η ομόφωνη απόφαση των κριτών, δηλαδή, θα είναι κάτι σαν golden pass. 

Αυτό, ωστόσο, θα δίνεται σε ξεχωριστές περιπτώσεις κι ο εν λόγω παίκτης δε θα χρειάζεται να περάσει από bootcamp.

Τέλος, θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες καλούνται πλέον να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν -όπως παλαιότερα- από το ίδιο πιάτο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:16