search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Η απίστευτη ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη – Καθαρίζει κρεμμύδια και ζητάει να αφήσουμε πίσω όσα μας έκαναν να κλάψουμε (Photo)

04.01.2021 15:54
Η απίστευτη ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη – Καθαρίζει κρεμμύδια και ζητάει να αφήσουμε πίσω όσα μας έκαναν να κλάψουμε (Photo) - Media

 

Ο  Γκίκας Μαγιορκίνης είναι Έλληνας ιατρός με ειδίκευση στη Βιοπαθολογία, εξειδίκευση στην Κλινική Ιολογία και επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Ο κ. Μαγιορκίνης έγινε ευρέως γνωστός από τις ενημερώσεις του κάθε απόγευμα σχετικά με το θέμα του κορωνοϊού. Όπως όλοι μας ο καθηγητής Μαγιορκίνης, ξέρει ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά που λόγω κορωνοϊού έφερε πολλά δάκρυα
Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια ανάρτηση στο facebook. Φοράει προσωπίδα, και καθαρίζει ένα κρεμμύδι στην κουζίνα του και γράφει: «Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα νικήσουμε τους φόβους και θα αφήσουμε πίσω αυτά που μας έκαναν να κλαίμε. Με απλά λόγια εύχομαι οι ασπίδες να μας μείνουν μόνο για να καθαρίζουμε κρεμμύδια (btw πολύ αποτελεσματική για κρεμμύδια!).»
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24