search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του Χειμώνα – Aυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα – Τι προβλέπει ο Αρναούτογλου (Photos&Video)

05.01.2021 14:34
Καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του Χειμώνα - Aυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα – Τι προβλέπει ο Αρναούτογλου (Photos&Video) - Media

 

Και όμως θα το δούμε και αυτό. Από το σαββατοκύριακο που είναι μέσα στην καρδιά του χειμώνα, θα βιώσουμε θερμοκρασίες καλοκαιριού με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμη και στους 30 βαθμούς. 

Και όλα αυτά όταν στη γειτονική Ιταλία κάνουν σκι στα σοκάκια των πόλεων από το πολύ χιόνι που έχει πέσει. Και εμείς εδώ; Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, στην Κρήτη μπορεί να φτάσει και τους 29 βαθμούς.
Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικης και κυρίως της νότια Ελλάδας ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς εκτός απο το να μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου! Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 17:30 και στις 20:00»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04