search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Σκέψεις για αναβολή του κινεζικού Grand Prix λόγω κορωνοϊού

10.01.2021 12:25
Σκέψεις για αναβολή του κινεζικού Grand Prix λόγω κορωνοϊού - Media

 

Η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη με την πανδημία του κορωνοϊού, συνεχίζει ν΄ απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα της F1.

Την ώρα που παραμένει αβέβαιη η διεξαγωγή του Αυστραλιανού Grand Prix στη Μελβούρνη, για την «αυλαία» της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 21 Μαρτίου, οι διοργανωτές του κινεζικού Grand Prix, εξετάζουν το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, που έχει προγραμματισθεί για τις 11 Απριλίου.

«Είμαστε σε επαφή με τους ηγέτες της F1, μέσω τηλεδιασκέψεων, σχεδόν κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Γιμπίν Γιανγκ, γενικός διευθυντής και υπεύθυνος του Grand Prix και συνέχισε: «Είναι απίθανο ο αγώνας της F1 να πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ελπίζουμε να τον προγραμματίσουμε για το δεύτερο εξάμηνο του έτους και έχουμε στείλει επίσημο σχετικό αίτημα».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01