search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Παγώνη: Τι απαντά στη σάτιρα του Ζαχαράτου (Video)

13.01.2021 07:20
Παγώνη: Τι απαντά στη σάτιρα του Ζαχαράτου (Video) - Media

 

Το βίντεο που ο Ζαχαράτος σατιρίζει τη Ματίνα Παγώνη πρόβαλε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ η οποία ήταν και καλεσμένη, να δέχεται με χαμόγελο και χιούμορ τη μίμηση. 

«Εκπληκτικός! Πρέπει να ομολογήσω το εξής: Όταν μου το έστειλαν, εκείνη τη στιγμή έκανα το εμβόλιο. Πιστέψτε με ότι δεν κατάλαβα ούτε το εμβόλιο που έκανα ούτε τίποτα. Πραγματικά ήταν φοβερός. Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης.

Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι το χιούμορ είναι κάτι που τη διακρίνει αλλά και που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και την αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01