search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Αυτή είναι η μοναδική διάσημη Αμερικανίδα που ακολουθεί ο Τζο Μπάιντεν στο Twitter

21.01.2021 15:21
Αυτή είναι η μοναδική διάσημη Αμερικανίδα που ακολουθεί ο Τζο Μπάιντεν στο Twitter - Media

 

Kατά γενική ομολογία ο νέος Πρόεδρος των HΠΑ, Τζο Μπάιντεν, διατηρεί καλές σχέσεις με πολλούς διάσημους. Η πρώτη διάσημη Αμερικανίδα που ακολούθησε χθες ο πρόεδρος μέσω του επίσημου λογαριασμού του Προέδρου των Η.Π.Α. στο Twitter είναι η Chrissy Teigen, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα έβαζε συχνά πυκνά με τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσίως και είχε καταφέρει να την μπλοκάρει από τα σόσιαλ μίντια.

Ο επίσημος λογαριασμός του ενοίκου του Λευκού Οίκου, ακολουθούσε μόνο 12 προφίλ, 11 εκ των οποίων σχετίζονται με την κυβέρνηση και η 12η πλέον είναι το προφίλ της Teigen. Ενδιαφέρον βέβαια, παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο το κατόρθωσε αυτό: Δεν έκανε τίποτα άλλο από το να του ζητήσει ευθέως και μέσω tweet της να την ακολουθήσει το πρωί της Τετάρτης.

«Γεια σου @joebiden ήμουν μπλοκαρισμένη από τον πρόεδρο επί τέσσερα χρόνια, μπορείς σε παρακαλώ να με ακολουθήσεις», έγραψε για να δει το follow του Biden λίγες ώρες μετά από την ορκωμοσία του!

Το 35χρονο μοντέλο στο μεταξύ, χθες βρισκόταν στην Ουάσιγκτον με τα παιδιά του, καθώς ο σύζυγός του, John Legend εμφανίστηκε σε σχετικό εορταστικό πρόγραμμα αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου και όταν συνειδητοποίησε ότι ο Μπάιντεν την ακολούθησε (ή έστω οι συνεργάτες του, εκ μέρους του) δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με ένα ακόμη tweet.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14