search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ – Έκανε πλαστική και… μεταμορφώθηκε! (Video/Photos)

28.01.2021 11:38
Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ – Έκανε πλαστική και... μεταμορφώθηκε!  (Video/Photos) - Media

 

 

Στο ντεφιλέ του οίκου Fendi στο Παρίσι εμφανίστηκε η Ντέμι Μουρ και αν το όνομά της δεν είχε ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα, δεν θα την αναγνώριζε κανείς!

Ηταν μια βραδιά με διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ που παρέλασαν με ρούχα του ιταλικού οίκου. Όταν ήρθε, λοιπόν, η σειρά της 58χρονης Αμερικανίδας σταρ να προχωρήσει στην πασαρέλα, όλοι πάγωσαν.

Η διάσημη σταρ εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένη, με την αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

«Η χειρότερη πλαστική όλων των εποχών», «ο πλαστικός ξέχασε να προσθέσει τα μάγουλα στο τέλος» έγραψαν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου κάτω από τις φωτογραφίες της στο Twitter, ενώ τα χειροκροτήματα κάλυψε ένα βουητό από σχόλια των παρευρισκομένων.

 

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντέμι Μουρ απασχολεί τα media με αφορμή τις αισθητικές παρεμβάσεις που επιλέγει να κάνει.

Το 2003 ήταν η χρονιά οι φωτογραφίες τις κάλυπταν πολλά πρωτοσέλιδα λόγω μιας αισθητικής επέμβασης που της είχε κοστίσει 250.000 δολάρια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:10