search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Έφοδος της αστυνομίας σε κομμωτήριο – Οι πελάτισσες έτρεχαν με τα μπικουτί στο κεφάλι για να κρυφτούν (Video)

08.02.2021 16:49
Έφοδος της αστυνομίας σε κομμωτήριο – Οι πελάτισσες έτρεχαν με τα μπικουτί στο κεφάλι για να κρυφτούν (Video) - Media

 

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής – κομμωτήριο στην Ουαλία, παραβιάζει τους κανόνες της καραντίνας και ανοίγει για τις πελάτισσες του, παρά τις απαγορεύσεις. Και αυτήν τη φορά μετά την έφοδο της αστυνομίας οι πελάτισσες βγήκαν τρέχοντας από την πίσω πόρτα, με τα μπικουτί στα μαλλιά και τις πετσέτες για να σωθούν. 

Η κάμερα κατέγραψε απίστευτες εικόνες με τις πελάτισσες να τρέχουν στα στενά δρομάκια για να μην τις πιάσει η αστυνομία και τους επιβληθεί πρόστιμο. Το κέντρο αισθητικής – κομμωτήριο, ονομάζεται Euphoria Tanning Hair and Beauty και στον ιδιοκτήτη του βεβαιώθηκε πρόστιμο 1300 ευρώ επειδή ήταν ανοικτό ενώ δεν θα έπρεπε

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας παραπέμπουν σε κωμωδία. Οι πελάτισσες πετάχτηκαν ημίγυμνες από τα solarium, ενώ άλλες που τις κούρευαν άρχισαν να τρέχουν με τις πετσέτες και αναζητούσαν την έξοδο κινδύνου για να βγουν και να σωθούν. Οι αστυνομικοί είχαν προνοήσει όμως και μπροστά από την έξοδο τις περίμεναν με «ανοιχτές τις αγκαλιές» και τις συνέλαβαν. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:42