search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:38
MENU CLOSE

Αγαπηδάκη για τις αναρτήσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ: Μετανιώνω για το ύφος (Photos/Video)

01.03.2021 08:17
Αγαπηδάκη για τις αναρτήσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ: Μετανιώνω για το ύφος (Photos/Video) - Media

 

Θέση για τις αναρτήσεις της σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες έγιναν αφορμή για αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή, πήρε στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ η ειδική γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Ερωτηθείσα η κ. Αγαπηδάκη αν έχει μετανιώσει για όσα έγραφε σχολίασε: «Το 2015 έμεινα άνεργη εξαιτίας της προκήρυξης του δημοψηφίσματος, γιατί αυτό είχε συνέπειες ακόμα και στη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Ημουν πάρα πολύ θυμωμένη. Ως απλός πολίτης, έγραφα στα σόσιαλ μίντια πάντα με το ονοματεπώνυμό μου και δεν έσβησα το προφίλ μου όταν ανέλαβα αυτή τη δουλειά. Τότε ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα κάποιο δημόσιο αξίωμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων μου, ναι, έχω γράψει πολύ σκληρά πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μετανιώνω για το νόημα, μετανιώνω για το ύφος. Ούτε τότε ούτε τώρα έχω βουλευτική ασυλία όπως ο κ. Πολάκης. Εδώ και μία εβδομάδα διαβάζω σε διάφορα έντυπα που συνδέονται με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνω τράφικινγκ! Ο κ. Τσίπρας αντί να τα αποκηρύξει και επειδή δεν μπορεί να κάνει κριτική στο έργο μου, γιατί έχω κάνει έργο, προσπάθησε να σπιλώσει εμένα προσωπικά εμφανίζοντας κάτι που έκανα πριν από πέντε χρόνια».

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή

Μερικές από τις αναρτήσεις της Ειρήνης Αγαπηδάκη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:37