search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:15
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Θετική στον κορωνοϊό – Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Celebrity Game Night

01.03.2021 16:24
Mega: Αναλαμβάνει και δεύτερη εκπομπή η Σμαράγδα Καρύδη  - Media

 

Θύμα του κορωνοϊού η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός έκανε το τεστ λίγο πριν μπει για γύρισμα για το «Celebrity Game Night» και βγήκε θετικό.

Αμέσως ειδοποίησε το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής ώστε να κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι και καλεσμένοι ξανά το τεστ. Μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν έχει βγει θετικός.

Το «Celebrity Game Night» επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Αν και η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή (5/3), τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Προσκεκλημένοι της παρουσιάστριας είναι αγαπημένοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας που χωρίζονται σε δύο ομάδες.

Σε κάθε ομάδα τρεις celebrities κι ένας παίκτης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διαγωνίζονται σε διάφορα παιχνίδια. Ο παίκτης από την ομάδα που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity κι εκείνος τα διαθέτει για φιλανθρωπικό σκοπό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30