search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:22
MENU CLOSE

Μαραθώνιες μεταδόσεις : Νικητές και ηττημένοι στην… κάλπη της ΤV

09.10.2009 14:35

Έδωσαν τα ρέστα τους την Κυριακή, από πολύ νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, τα τηλεοπτικά κανάλια, αποδεικνύοντας το αυτονόητο. Πως χωρίς φαΐ μπορούμε, χωρίς τιβί δεν ζούμε!

Έδωσαν τα ρέστα τους την Κυριακή, από πολύ νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, τα τηλεοπτικά κανάλια, αποδεικνύοντας το αυτονόητο. Πως χωρίς φαΐ μπορούμε, χωρίς τιβί δεν ζούμε!

Το τι παρακολουθήσαμε ολημερίς κυριακάτικα στη μικρή μας οθόνη έχει περάσει πλέον στην Ιστορία, αυτό όμως που θα θυμόμαστε διαχρονικά – για τη σύγκριση περισσότερο – είναι οι επιδόσεις των καναλιών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Με καταμετρημένη την 7ωρη α­πογευματινοβραδινομεταμεσονύχτια ζώνη 18.00 – 1.10 το Mega καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 24% μέση τηλεθέα­ση και 24,3% στα δυναμικά κοινά (15 – 44).

Στη δεύτερη θέση το Alter, όπου με κίνηση… Στάη ο Νίκος Χατζηνικολάου και η παρέα του κατάφεραν να κερδίσουν 18,7% μέση τηλεθέαση και να βάλουν ένα ακόμη λιθαράκι στα δυναμικά κοινά με 15,7%

Ακολουθεί ο ΑΝΤ1 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με ουσια­στικό διάλογο και άμεση ενημέρωση στις εξελίξεις που δεν μπορούσαν να… περιμένουν. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιώρ­γος Παπαδάκης και τα άλλα παιδιά, έπαιξαν φουλ επίθεση κερδίζοντας το 15,1% στη μέση τηλεθέαση και το 14,1% στα κοινά από 15 έως 44 ετών.

Ο «Γάμος του καλύτερού μου φίλου» στάθηκε η αφορμή για να χωριστεί στα δύο η μέτρηση τηλεθέασης του Alpha, με 7,7% στο τρίωρο 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ και 8,2% από τις 11 παρά κάτι έως και λίγο μετά την καθιερωμένη μεταμεσονύχτια έξοδο των… φαντασμάτων.

Το Star διεκδίκησε την ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεα­τών του βγάζοντας στα σοκάκια της ενημέρωσης το exit poll με τα παρελκόμενά του. Κέρδισε έτσι 5,8% μέση τηλεθέαση.

Στη συνέχεια ανέβασε στα τηλεοπτικά έδρανα τον «Μαντά» με τον «Γκόρτζο» για να λύσουν τις διαφορές τους και επανήλ­θε δριμύτερο λίγο μετά τις 11 το βραδάκι για να μεταδώσει την παραίτηση Καραμανλή εξασφαλίζοντας το 6,4%.

Ο ΣΚΑΪ προσπάθησε, αλλά τελικά έμεινε στα ίδια. Με ένα ντοκιμαντέρ και μία αμερικάνικη σειρά ανάμεσα σε μια τρίωρη απογευματινοβραδινή μετάδοση και μία δίωρη μεταμεσονύ­χτια κέρδισε 2,5% στην πρώτη και 6% στη δεύτερη προσπάθεια.

Η ΝΕΤ χωρίς να πάρει κυριολεκτικά ανάσα (17.00-1.59) με­τέδιδε λεπτό προς λεπτό τις εκλογικές εξελίξεις και κατάφερε να αποσπάσει από την πίτα της τηλεθέασης το 9,7%.

Τέλος, το έτερο κρατικό κανάλι, η ΕΤ3, απέσπασε σε αυτές τις εκλογές ό,τι είχε απομείνει στο ταψί της AGB, δηλαδή το 1,3%.

Με τις ευλογίες μας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:19