search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Βουλευτής της Χ.Α ζήτησε στοιχεία αλλοδαπών φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

23.10.2012 15:53
Βουλευτής της Χ.Α ζήτησε στοιχεία αλλοδαπών φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου - Media

Στοιχεία για το πόσοι Έλληνες και πόσοι αλλοδαποί φοιτητές στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στοιχεία για το πόσοι Έλληνες και πόσοι αλλοδαποί φοιτητές στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
 
Ο βουλευτής όμως αντί να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ή να ζητήσει επίσημα στοιχεία από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου, επέλεξε να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος αλλά και σε όλους του καθηγητές.
 
Το πολύ κείμενο του μηνύματός σύμφωνα με το www.emprosnet.gr έχει ως εξής:
 
«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά κανένας αποδέκτης του μηνύματος δεν απάντησε, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει στοιχεία και είχε δημιουργήσει ζήτημα για τον αριθμό των φιλοξενούμενων αλλοδαπών παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50