search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:38
MENU CLOSE

«Οι πρώτες εκτελέσεις» στις «6 μέρες»

14.11.2012 06:30
«Οι πρώτες εκτελέσεις» στις «6 μέρες» - Media

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι πρώτες εκτελέσεις».Με το εξώφυλλο αυτό οι «6 μέρες» αναφέρονται στην απόλυση των πρώτων 2.500 υπαλλήλων των δήμων και η οποία ανοίγει το δρόμο για την εκδίωξη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορεί άτυπη λίστα με ονόματα  στο Δήμο Αθηναίων, ενώ το όλο θέμα έχει κανονιστεί με τις ευλογίες της Τρόικας από την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα απλώς στήνεται το επικοινωνιακό  παιχνίδι της σφαγής από τον κ. Μανιτάκη.

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι πρώτες εκτελέσεις».  Με το εξώφυλλο αυτό οι «6 μέρες» αναφέρονται στην απόλυση των πρώτων 2.500 υπαλλήλων των δήμων και η οποία ανοίγει το δρόμο για την εκδίωξη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορεί άτυπη λίστα με ονόματα  στο Δήμο Αθηναίων, ενώ το όλο θέμα έχει κανονιστεί με τις ευλογίες της Τρόικας από την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα απλώς στήνεται το επικοινωνιακό  παιχνίδι της σφαγής από τον κ. Μανιτάκη.
Διαβάστε ακόμα: 
Εθελοντές γιατροί  στους άπορους μαθητές της Γκράβας
Εθελοντές γιατροί από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, εξετάζουν δωρεάν τους άπορους μαθητές της Γκράβας, προκειμένου να πάρουν πιστοποιητικό για τη Γυμναστική. Ως τώρα οι  250 μαθητές  του 40ου Γυμνασίου  έκαναν  γυμναστική, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο, όπως επιβάλλει ο κανονισμός του Υπουργείου Παιδείας, καθώς οι περισσότεροι γονείς αδυνατούσαν να πληρώσουν ιδιώτες καρδιολόγους.
Η Ρίτα στο σανίδι
Η ζωή της πληθωρικής ντίβας του λαϊκού τραγουδιού Ρίτας Σακελλαρίου, ξαναζωντανεύει στο θέατρο με τη μορφή της ηθοποιού Ειρήνης Βελημαχίτη, σε κείμενα του Γιώργου Χρονά και σκηνοθεσία Νίκου Σούλη . Από τις 27 Νοεμβρίου στο θέατρο Ακάδημος θα ξανακουστεί η «ιστορία – αμαρτία» της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:36