search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:43
MENU CLOSE

Την… έκαναν οι Καταριανοί

21.01.2013 22:00

Για τη φυγή των Καταριανών από την επένδυση του Ελληνικού θα ακούσετε από κυβερνητικά στελέχη διάφορες ευφάνταστες δικαιολογίες προκειμένου να μην καταγραφεί ως κατραπακιά στον αγώνα για προσέλκυση επενδυτών.

Για τη φυγή των Καταριανών από την επένδυση του Ελληνικού θα ακούσετε από κυβερνητικά στελέχη διάφορες ευφάνταστες δικαιολογίες προκειμένου να μην καταγραφεί ως κατραπακιά στον αγώνα για προσέλκυση επενδυτών. Η αλήθεια, όμως, είναι όπως επισήμαναν στο «Π» άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα – ότι οι Καταριανοί τρόμαξαν με αυτά που διαπίστωσαν. Για παράδειγμα, η προετοιμασία είναι ελλιπέστατη και το στάδιο της αδειοδότησης φλερτάρει με τον Άλφα του Κενταύρου. Διαπίστωσαν, επίσης, ότι σε μια χώρα που έχει βυθιστεί στην ύφεση είναι παρανοϊκό να χτιστεί μια πόλη πολυτελείας, όπου η τιμή του τετραγωνικού για μια σούπερ ντούπερ μεζονέτα θα ξεπερνά τα 5.000 ευρώ, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα αγοραστής. Και εάν υπάρχει ασφαλώς και θα επιλέξει να αγοράσει σε πιο χάι σημεία της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13