search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:46
MENU CLOSE

Σοκ από δημοσιεύματα: Τρώνε τα παιδιά τους στη Βόρεια Κορέα

28.01.2013 13:26
Σοκ από δημοσιεύματα: Τρώνε τα παιδιά τους στη Βόρεια Κορέα - Media

Σοκάρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης για ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό στη Βόρεια Κορέα, καθώς όπως αναφέρουν, γονείς τρώνε ακόμα και τα παιδιά τους επειδή πεινάνε.

Σοκάρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης για ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό στη Βόρεια Κορέα, καθώς όπως αναφέρουν, γονείς τρώνε ακόμα και τα παιδιά τους επειδή πεινάνε.
 
Ειδικότερα, όπως γράφει η εφημερίδα Independent, ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε γιατί σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει… Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να το φάει…
 
Ο Ζίρο Ισιμάρου από το πρακτορείο Asia Press περιγράφει:
 
«H γυναίκα του έλειπε στην δουλειά της. Τότε εκείνος σκότωσε την μεγάλη τους κόρη και επειδή ο γιος του τον είδε, τον σκότωσε και αυτόν. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της πρόσφερε τα παιδιά τους μαγειρεμένα και της είπε: "Εχουμε να φάμε κρέας". Ομως, η γυναίκα του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη.»
 
Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα και εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού, ενώ οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο ειδήσεων Asia Press αναδημοσιεύονται και από τους Κυριακάτικους Times.
 
Σημειώνεται πως η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελεί προϊόν προπαγάνδας, την ώρα που η Βόρειος Κορέα σκληραίνει την στάση της σχετικά με το πυρηνικό της πρόγραμμα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50