search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:38
MENU CLOSE

Πανελλαδική συνδιάσκεψη αγροτών στη Λάρισα

10.02.2013 00:33
Πανελλαδική συνδιάσκεψη αγροτών στη Λάρισα - Media

Τις τελικές αποφάσεις  για τις κινητοποιήσεις τους, λαμβάνουν το μεσημέρι της Κυριακής οι αγρότες, στη σύσκεψη που θα γίνει στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα.

Τις τελικές αποφάσεις  για τις κινητοποιήσεις τους, λαμβάνουν το μεσημέρι της Κυριακής οι αγρότες, στη σύσκεψη που θα γίνει στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα.

Στη σύσκεψη μετέχουν οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών, προκειμένου να καθορίσουν από κοινού τον αγώνα τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, συλλαλητήριο διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, ενώ στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, όπου πραγματοποιείται η 8η διεθνής έκθεση κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας.

Επισκεπτόμενος την έκθεση, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κάλεσε τους αγρότες να «αποχωρήσουν από τους δρόμους και να έρθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση», όπως ανέφερε, «για να σχεδιάσουμε μαζί το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020».

«Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους. Η χώρα, όμως, βρίσκεται στο “καλαπόδι” του μνημονίου. Θέλω να ζητήσω από τους αγρότες να κατανοήσουν ότι εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο, κάθε δυνατότητα που είχαμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά τους», τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07