search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:29
MENU CLOSE

Η γερμανική πρεσβεία θύμωσε με τον Δημήτρη Κολλάτο;

27.03.2013 13:42
Η γερμανική πρεσβεία θύμωσε με τον Δημήτρη Κολλάτο; - Media

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο έξω από το σπίτι του, με αφορμή μία σημαία στο μπαλκόνι που απεικονίζει μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία και να αφήνει ένα ματωμένο αποτύπωμα.

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο έξω από το σπίτι του, με αφορμή μία σημαία στο μπαλκόνι που απεικονίζει μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία και να αφήνει ένα ματωμένο αποτύπωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη, που σημειωτέον βρίσκεται κοντά στη γερμανική πρεσβεία, εμφανίστηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν από τον Δημήτρη Κολλάτο να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνος αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και περίμενε τον εισαγγελέα και τον κλειδαρά, ώστε να μπουν μέσα στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ο σκηνοθέτης συνελήφθη.

Νωρίτερα, ο κ. Κολλάτος είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να κατεβάσει τη σημαία, αν δεν του εξηγήσουν το λόγο, ενώ κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί μπλόκαραν το παιδί του στο σπίτι και κλαίει. Όταν ρωτήθηκε αν ξέρει ποιος τον κατήγγειλε, απάντησε: «Διαμαρτυρήθηκε η γερμανική πρεσβεία».

Ο Δημήτρης Κολάτος κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και φέθηκε ελεύθερος αργά το βράδυ της Τετάρτης. Την Πέμπτη, θα οδηγηθεί εκ νέου στο αυτόφωρο.
 
Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, κ. Κολλάτος έδωσε τη δική του απάντηση για τη σύλληψή του, μέσα από την σελίδα του στο Facebook.
 
Ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα μηνύματα συμπαράστασης που το έστειλαν, ενώ έγραψε ότι περιφρονεί βαθύτατα τον Χίτλερ και την Μέρκελ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:28