search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Μυαλό δεν βάζουν…

11.04.2013 07:37

Σε μια μόλις μέρα, τη χθεσινή, η τρικομματική κυβέρνηση απάλλαξε τις διοικήσεις των τραπεζών για τα δάνεια που έχουν δώσει παράνομα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.

Σε μια μόλις μέρα, τη χθεσινή, η τρικομματική κυβέρνηση απάλλαξε τις διοικήσεις των τραπεζών για τα δάνεια που έχουν δώσει παράνομα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., έδωσε συγχωροχάρτι στους υπεύθυνους των δύο παραπάνω κομμάτων για τη διαχείριση των χρημάτων των ανελέητα φορολογούμενων πολιτών και φρόντισε στο τέλος της μέρας να απαλλάξει για τέταρτη συνεχή χρονιά τους καναλάρχες από την υποχρέωση καταβολής του φόρου συχνοτήτων, ύψους 20%, χωρίς καμία υποχρέωση, ούτε καν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας. Ο επικοινωνιακός κονιορτός που σηκώθηκε, και θα συνεχιστεί κατά πάσα πιθανότητα και σήμερα, είχε σκοπό να καλύψει αυτό το γεγονός της οριστικής εξαχρείωσης της συγκεκριμένης πολιτικής αντίληψης και των εκμαυλισμένων εκπροσώπων της. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, θα περίμενε κανείς το θέμα να έχει αναδειχθεί από τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου κι όχι από τη Χρυσή Αυγή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07