search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:27
MENU CLOSE

Η «μαύρη τρύπα»

14.05.2013 21:00

Αυτή η ιστορία με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχει τόσο βάθος όσο η «μαύρη τρύπα» που άφησαν πίσω τους ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του.

Αυτή η ιστορία με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχει τόσο βάθος όσο η «μαύρη τρύπα» που άφησαν πίσω τους ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του. Γιατί ο ΓΑΠ, όσο και να έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη, αν αποδειχθούν αυτά που έχουν δημοσιευτεί για αλόγιστες δαπάνες και χρεώσεις χωρίς παραστατικά, υπήρχαν γραμματείς και στελέχη που διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα πακέτα με τέτοιον απαράδεκτο τρόπο και έχουν τη δική τους ευθύνη. Φυσικά για να είμαστε εντάξει, όλα αυτά πρέπει να δημοσιοποιηθούν όταν οι ελεγκτικές εταιρείες ολοκληρώσουν την έρευνά τους. Πάντως, απ’ ό,τι γνωρίζουμε ο Βενιζέλος θα δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα και φυσικά θα είναι και στη διάθεση των οικονομικών εισαγγελέων. Των νυν ή των επόμενων…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:20