search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:11
MENU CLOSE

19 πυροσβέστες νεκροί στην Αριζόνα

01.07.2013 07:41
19 πυροσβέστες νεκροί στην Αριζόνα - Media

Τραγικό θάνατο βρήκαν 19 πυροσβέστες στην προσπάθεια τους να θέσουν υπό έλεγχο ένα από τα πύρινα μέτωπα που καίνε την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Τραγικό θάνατο βρήκαν 19 πυροσβέστες στην προσπάθεια τους να θέσουν υπό έλεγχο ένα από τα πύρινα μέτωπα που καίνε την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η ομάδα των 19 ειδικά εκπαιδευμένων πυροσβεστών εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και αναγκάστηκε να στήσει επί τόπου καταφύγιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δασοφυλακής οι πυροσβέστες έστησαν τις σκηνές με τις οποίες ήταν εξοπλισμένοι και έχουν φτιαχτεί από υλικά με σκοπό την προστασία από τη θερμότητα κοντά σε μικρή πόλη.

Οι δυτικές ΗΠΑ πλήττονται από δριμύ κύμα καύσωνα, το οποίο σε συνδυασμό με τη χαμηλή υγρασία και τους ισχυρούς ανέμους έχει προκαλέσει ισχυρές πυρκαγιές. Η πυρκαγιά σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο, εν μέσω θερμοκρασιών ρεκόρ. Στην Κοιλάδα του Θανάτου, στην ανατολική Καλιφόρνια, καταγράφηκε θερμοκρασία 54 βαθμών, η υψηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στις ΗΠΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07