search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:49
MENU CLOSE

ΣΚΑΙ απολύσεις ντάλα καλοκαίρι…

31.07.2013 13:04
ΣΚΑΙ απολύσεις ντάλα καλοκαίρι… - Media

Λίβας… απολύσεων σάρωσε τον ΣΚΑΙ με 18 δημοσιογράφους από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του σταθμού να έχουν περάσει από το λογιστήριο για τα… δέοντα, με τη διάλυση του αθλητικού τμήματος ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη και άλλες απολύσεις. 

Λίβας… απολύσεων σάρωσε τον ΣΚΑΙ με 18 δημοσιογράφους από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του σταθμού να έχουν περάσει από το λογιστήριο για τα… δέοντα, με τη διάλυση του αθλητικού τμήματος ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη και άλλες απολύσεις. 

Όσοι φοβούνταν ότι η ανάκληση των αδειών στο κανάλι του Φαλήρου θα οδηγούσε και στην… «σφαγή» των εργαζομένων του ΣΚΑΙ επαληθεύθηκαν πλήρως.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ανακοινωθεί οι απολύσεις 18 δημοσιογράφων οι οποίοι εργάζονταν για χρόνια στον ΣΚΑΙ. Αρκετές από αυτές αφορούν δημοσιογράφους από το αθλητικό τμήμα του σταθμού.

Μεταξύ άλλων έχουν απολυθεί από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ οι Λεωνίδας Σακλαμπάνης (εκπρόσωπος των εργαζομένων), Νότα Βαφέα, Αρετή Βασιλικού, Θανάσης Καραγιάννης, Ζηνοβία Σαπουνά, Παύλος Χατζηιωαννίδης, Έλενα Βογιατζή, Νίκος Σταματέλος, Γιώργος Τσαντάκης,  Αριστοτέλης Παπαπάνος, Επίσης, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ απολύθηκαν οι Ιουλία Βελισσαράτου και Δημήτρης Θωμάς και σταμάτησε η συνεργασία με τον Γιώργο Σόμπολο. Επίσης, από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ απολύθηκαν η Αγγελική Κρασσά, ο Θανάσης Δολαπτσόγλου και ο Νίκος Μαθές. 

Δυο πάντως από τις απολύσεις δημιουργούν απορίες σε σχέση με τα κριτήρια που αποφασίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΙ για το ποιοι θα απολυθούν καθώς οι δυο συγκεκριμένες απολύσεις αφορούν γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους μικρά παιδιά.

Παράλληλα, όπως λέγεται εντός του καναλιού στο Φάληρο, η ανακοίνωση της διάλυσης του αθλητικού τμήματος του σταθμού πρακτικά σημαίνει ότι το κύμα των απολύσεων θα συνεχιστεί και την Πέμπτη ενώ άγνωστο παραμένει το… εύρος της λίστας του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του με τους υπό απόλυση εργαζομένους του ΣΚΑΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απολύσεις στον Όμιλο Αλαφούζου ξεκίνησαν από την Δευτέρα όταν και απολύθηκαν η Άντρη Βασιλειάδου και δυο ηχολήπτες από τον Μελωδία 99.2 και ο Γιώργος Ζερβός από τον Red 96.3. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΣΚΑΙ για να καθορίσουν τη στάση τους και το πλαίσιο των αντιδράσεων στο κύμα των απολύσεων.

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης, 31/7 έως τις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 1/8 όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται και στους δυο σταθμούς.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:48