search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:27
MENU CLOSE

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 577 της ΔΤ

13.08.2013 17:21
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 577 της ΔΤ - Media

Το υπουργείο Οικονομικών και ο ειδικός διαχειριστής της πρώην ΕΡΤ Α.Ε. Γκίγκας Μάναλης ανακοίνωσαν τη λίστα με τους 577 υποψηφίους που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Το υπουργείο Οικονομικών και ο ειδικός διαχειριστής της πρώην ΕΡΤ Α.Ε. Γκίγκας Μάναλης ανακοίνωσαν τη λίστα με τους 577 υποψηφίους που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.
 
Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά και πρόσληψη, καθώς τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι καλούνται να προσκομίσουν για έλεγχο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
 
Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα δικαιολογητικά δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης.
 
Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων είχαν υποβάλλει αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη για την πλήρωση των υπολοίπων από τις 2000 θέσεις. Σημειώνεται επιπλέον ότι οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού, Παντελή Κάψη, το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ. Οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες και θα πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας.
 
Τα ονόματα των 577 υπάρχουν ΕΔΩ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50